Stipendije za studentePriZnanje za znanje – šansa za najbolje


U skladu sa svojim poslovnim ciljevima i vizijom, Centralna banka Crne Gore želi da pruži podršku mladim, talentovanim, posvećenim ljudima i da ih motiviše da svoju karijeru započnu upravo u CBCG, kao jednoj od najprestižnijih institucija u Crnoj Gori. 


Pokretanjem programa stipendiranja PriZnanje za znanje – šansa za najbolje, CBCG nastavlja svoju društveno-odgovornu misiju i naglašava značaj ulaganja u stručni kadar na kome počiva razvoj ne samo institucije, već i cijelog društva.


Ovaj prestižni program nudi deset stipendija u visini od 550,00 eura neto mjesečno, najtalentovanijim studentima završnih godina osnovnih i master studija na univerzitetima u Crnoj Gori. Stipendije su namijenjene studentima fakulteta iz oblasti ekonomije, prava, računarstva, matematike i informacionih tehnologija koji svojim znanjem i vještinama mogu i žele da doprinesu razvoju naše institucije i društva. 


U skladu sa mogućnostima i potrebama Centralne banke Crne Gore, stipendistima iz programa PriZnanje za znanje – šansa za najbolje, biće pružena prilika za obavljanje studentske stručne prakse i/ili pripravničkog staža, kako je navedeno u propozicijama konkursa.


ONLINE PRIJAVNI FORMULAR