Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
     Kursna lista
Referentni devizni kurs eura na dan:
16.01.2019.
Vrijednost jednog eura izražena
u drugoj valuti
   Napomena:
   Kursevi iz ove liste primjenjuju se
   od 00:00 sati 17.01.2019. godine.
    Download
    Arhiva kursne liste
    Kursna lista - kalendar
Get Adobe Flash player

Izlaganja - 2011


 • Guverner Centralne banke Crne Gore Radoje Žugić bio je domaćin regionalnog sastanka guvernera centralnih banaka zapadnog Balkana na temu “Saradnja centralnih banaka u regionu i finansijska stabilnost ” koji je održan 09. septembra 2011. u Bečićima.
  Izlaganje guvernera možete pogledati ovdje


 • Guverner Centralne banke Crne Gore učestvovao je na trećem godišnjem Samitu guvernera i ministara finansija zemalja jugoistočne Evrope koji je održan 17. juna 2011. u Bečićima.
  Prezentaciju možete pogledati ovdje


 • Učenici trećeg razreda podgoričke srednje ekonomske škole “Mirko Vešović”, smjer bankarstvo, sa profesorima i direktorom Branislavom Đukićem posjetili su danas Centralnu banku Crne Gore. Cilj posjete, kojom se nastavalja višegodišnja saradnja, bio je da se đaci u praksi upoznaju sa osnovnim aktivnostima koje CBCG realizuje kao vrhovna monetarna  institucija u sistemu. Đake je pozdravio guvener Radoje Žugić, a prezentaciju o Centralnoj banci kao vrhovnoj monetarnoj instuticiji održala je Ana Vlahović, specijalna savjetnica glavnog ekonomiste – 10.05.2011. godine.
  Prezentaciju možete pogledati ovdje


 • Guverner CBCG Radoje Žugić održao je predavanje na  Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore i Univerzitetu Donja Gorica o ulozi Centralne banke u crnogorskoj ekonomiji - 17.03.2011. godine
  Prezentaciju možete pogledati ovdje


 • Centralnu banku Crne Gore posjetili su studenti treće godine Ekonomskog fakuleteta Univerziteta Crne Gore. Cilj posjete je bio da se crnogorski studenti u praksi upoznaju sa osnovnim aktivnostima koje CBCG realizuje kao vrhovna monetarna  institucija u sistemu. O monetarnoj politici i monetarnoj statistici govorile su im Marijana Mitrović Mijatović, direktorica Sektora za istraživanja i statistiku, i Zorica Kalezić, specijalna savjetnica glavnog ekonomiste - 16.03.2011. godine
  Prezentaciju možete pogledati ovdje


 

Copyright 2007 © Centralna banka Crne Gore